Fidan, Saygılı’nın Mücadelesine Yakından Şahidim

Fidan, Saygılı’nın Mücadelesine Yakından Şahidim

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Mehmet Saygılı başkanımız canla başla çalışmakta, ailesini işini gücünü bir kenara bırakıp Kırıkkale’ye hizmet etmekte’’ ifadelerini kullandı.

A+ A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Kırıkkaleli vatandaşlarımızın, vatanına, bayrağına, kimliğine, dinine her şeyi ile sahip çıkışı, milli şahsiyeti hiçbir şey ile ölçülemez. Bakan Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın çalışmalarını yakından izlediğini söyleyerek “Mehmet Saygılı başkanımız canla başla çalışmakta, ailesini işini gücünü bir kenara bırakıp Kırıkkale’ye hizmet etmekte’’ ifadelerini kullandı. 

Kırıkkale’yi Çok İyi Bilirim
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kırıkakle’ye gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediye Başkanlığını ziyaretin ardından esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Özellikle Kırıkkalelilerin çok yoğun ilgi gösterdiği Fidan ile vatandaşlar fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Vatandaşlar arasında nerede ise izdiham yaşandı. Esnaf buluşmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Mustafa Kaplan ile birlikte iftar yemeğinde Kırıkkaliler ile bir araya gelen Hakan Fidan, yakın akrabalarının MKE’de işçi olmaları sebebi ile sık sık Kırıkkale’yi ziyaret ettiğini bu nedenle şehri çok iyi bildiğini söyledi. 

Saygılı Kırıkkale’yi Modern Bir Şehre Kavuşturacak
Bakan  Fidan “Özellikle başkanımızın anlattığı projeler hayata geçmesi durumunda Kırıkkale’nin sadece sanayi şehri olarak değil modern bir şehrin tüm imkanlarına sahip bir şehir olacağını görmek bizim için çok önemli. Yeni kurulacak fabrikaların ve yan sanayiinin ne kadar önem taşıdığını hep birlikte göreceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Saygılı’nın Mücadelesine Yakından Şahidim
Bakan Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın çalışmalarını yakından izlediğini söyleyerek “Mehmet Saygılı başkanımız canla başla çalışmakta, ailesini işini gücünü bir kenara bırakıp Kırıkkale’ye hizmet etmekte. Başkanımızın özellikle Ankara ile kurduğu ilişkiler, sizin için orada bakanlıklarda, meclis koridorlarda gösterdiği mücadeleyi ben yakından şahidim. Sizler haklı olarak hizmetlerin kendinize yansıyan kısma bakıyorsunuz, bu hizmetler hayata geçerken arkasında gerçekten ortaya konan büyük bir çaba var. Mehmet Başkanımızın bir dönem daha sizler tarafından yetkilendirilmesi, emanetin bir dönem daha taşımasını fevkalede önemli buluyorum.” Şeklinde konuştu. 

Saygılı’nın Vatanımıza Olan Sadakati Heşeyin Üstünde
Bakan Fidan “Hem vizyonu, tecrübesi, hemde bilgisi ile üçüncü dönemde projelerini taçlandıracağına eminim.  Onun için sizler sağa sola bakmadan mevcut başkanımıza Kırıkkaliller olarak destek vermeniz çok önemli. Bizleri mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Mehmet başkanımızın milli duruşu, çalışkanlığı, vatanımızın stratejik değerlerine ve hedeflerine olan sadakati herşeyin üstündedir. Onun için sizlerin desteği ile Mehmet başkanımız bir dönemde bu emaneti hakkıyla inşallah taşıyacak. Bu duygular ile Mehmet başkanı size emanet ediyorum. Bu konuda içim rahattır. İnşallah kazandığı zaman buraya geleceğiz ve bir teşekkür konuşmasıyla sizlerle buluşacağız” dedi. 

Fidan Bize Büyük Onur Yaşatıyor
Değerli büyüğümüz Hakan Fidan bize destek vermek için aramızdalar, hepimiz adına kendilerine hoş geldiniz diyorum şehrimize. Kırıkkale’miz MKE’nin kurulması ile oluşmuş bir şehir. MKE’den sonra bütün hazirunun önünde size teşekkür etmek istiyorum. Roket-San yatırımı ve Silah organize sanayi de sayın bakanımızın desteğinden dolayı size teşekkür ediyorum.  Nüfusuna göre en fazla şehit veren il. HADEP il binasının olmadığı il, 15 Temmuz’da meydana inen ilk şehirdir.  Bunların hepsi bizim onur kaynağımız. Sizlerle de büyük gurur duyuyoruz. Tüm dünyaya güçlü müslüman ülkenin nasıl olduğunu duruşunuz ile gösterdiniz. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere diklenmeden dik duruşunuz ile tüm Türkiye gögüsünü gere gere ben Türküm diyor. Bu onuru bize yaşattığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.


Bu haber toplam 2249 defa okunmuştur